نظارت و بازرسی های بهداشتی بر وضعیت مراکز تهیه و عرضه موادغذایی
برگزاری گشت مشترک تشدید نظارت و بازرسی های بهداشتی بر وضعیت مراکز تهیه و عرضه موادغذایی ویژه سلامت نوروزی 1402
با توجه به ضرورت تشدید نظارت و کنترل بهداشتی وضعیت مراکز و اماکن حساس در ایام پایانی سال و نوروز ۱۴۰۲، گشت مشترک با حضور کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه، روسای ادارات تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت و کارشناس اداره دامپزشکی در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۷ برگزار گردید. در این بازرسی ها که از واحدهای نانوایی و مراکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی (گوشت ومرغ فروشی ها) صورت پذیرفت، ضمن کنترل و بررسی وضعیت رعایت قوانین مرتبط و الزامات بهداشتی و ارائه آموزش های لازم به متصدیان و کارکنان این واحدها، کنترل بهداشت موادغذایی از طریق سنجش شوری و PH خمیر نان، و سنجش مصرف جوش شیرین در نان بوسیله دستگاههای پرتابل بازرسی، میزان ۷ کیلوگرم جگرمرغ تاریخ مصرف گذشته معدوم سازی و امحاء گردید. ضمن اینکه انجام اقدامات برابر مقررات قانونی (صدور اخطاریه بهداشتی و ارجاع پرونده متخلف به مراجع قضایی) جهت واحدهای صنفی متخلف در دستورکار کارشناسان این شبکه قرار گرفت.
کامنت