کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی : خانم مهندس الهه غلامی و خانم مهندس پروین احمدی
شرح وظایف واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی :
↵ نظارت بر ایمنی، سلامت و کیفیت مواد خوراکی و آشامیدنی در کارخانجات و کارگاه های تولیدی، فراوری، بسته بندی و سرد خانه های نگهداری که مشمول اخذ پروانه های بهداشتی می باشند و انجام نمونه برداری از محصولات و ارسال به آزمایشگاه های معاونت
↵ جمع آوری و طبقه بندی و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص میزان فعالیت کارخانجات مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
↵ رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه محصولات مواد غذایی و آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
↵ کنترل و نظارت بر ساخت محصولات تولیدی از نظر فرمول ترکیب، بهداشتی بودن و حذف مواد اولیه غیر مجاز
↵ نظارت بر اجرای ماده ١١ قانون مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
↵ رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی در کمیسیون ماده ١١ تعزیرات حکومتی و دادسرا ی عمومی و انقلاب شهرستان
↵ بررسی نتایج آزمایشگاهی مواد غذایی به منظور دستیابی به مشکلات خطوط تولید
↵ تحقیق و بررسی علل بروز مشکلات مسمومیت های غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و ارسال به آزمایشگاه
↵ انجام بازرسی های ادواری از کارخانجات فرآورده های غذایی و آشامیدنی به منظور بررسی وضعیت کارخانه، انبار ، سردخانهها و حصول اطمینان از برقرای شرایط GMPو HACCP در کارخانجات مذکور
↵ بازدید و نمونه برداری از تولیدات کارخانجات مواد غذایی آرایشی و بهداشتی جهت تمدید پروانه ساخت
↵ شرکت در سمینارها و دوره های آموزشی فرآورده های مواد غذایی و آشامیدنی
شماره داخلی واحد: 231
Change the font color:
main color:
second color:
انتخاب رنگ پس زمینه:
Change the spacing between words:
Change the distance between the lines:
Change mouse type:
Change the font
BlindText