نظارت های بهداشتی کارشناسان بهداشت محیط در ایام برگزاری انتخابات
نظارت های بهداشتی کارشناسان بهداشت محیط در ایام برگزاری دوره اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری
با توجه به ضرورت تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی در ایام برگزاری دوره اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری روزهای ۸ و ۱۵ تیر ماه سال ۱۴۰۳، انجام اقدامات کنترلی و نظارتی از قبیل نظارت های بهداشتی و استقرار کارشناسان در محل تهیه و توزیع غذای عوامل اجرایی انتخابات و انجام نمونه برداری از غذا تهیه و توزیع شده، بازدید شعبات اخذ رای و کنترل موازین بهداشتی در این اماکن از جمله وضعیت آب مصرفی در این اماکن از طریق سنجش میزان کدورت، کلرآزاد باقیمانده و نمونه برداری میکروبی آب از جمله فعالیت های صورت پذیرفته توسط تیم های سیار بازرسی بود.
بازدید و نظارت بر وضعیت سایر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در سطح شهر، ارائه آموزش چهره به چهره به متصدیان و کارکنان اصناف، کنترل عوامل محیطی از طریق استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی مانند کنترل دما، سنجش میزان PH و شوری خمیر نان، سنجش رادیکال های آزاد روغن های سرخ کردنی با استفاده از TPM متر از دیگر اقدامات صورت پذیرفته می باشد.