" برگزاری کمیته هماهنگی روز جهانی تخم مرغ و غذا "
21248.mp3
" برگزاری کمیته هماهنگی روز جهانی تخم مرغ و غذا "
با عنایت به فرارسیدن روز جهانی تخم مرغ (۱۷ مهر ماه) و روز جهانی غذا (۲۴مهر ماه)، روز یکشنبه مورخ ۱۶ مهر ۱۴۰۲، واحد بهبود تغذیه جامعه اقدام به برگزاری جلسه هماهنگی با حضور معاون بهداشت شبکه و سرپرستان واحدهای ستادی نمود. در ابتدای جلسه سرکار خانم احمدخانیها معاون بهداشت شبکه به اهمیت تغذیه سالم بر سلامتی و برگزاری هرچه بهتر مناسبتهای تغذیهای تاکید کردند. سپس کارشناس مسئول برنامه بهبود تغذیه مطالبی در خصوص اهمیت مصرف تخم مرغ و الگوی تغذیه سالم ارائه و در پایان پس از بحث و تبادل نظر شرح وظایف واحدها مصوب گردید
:
کامنت