تشدید نظارتهای بهداشتی و کنترل وضعیت نانوایی های سطح شهر
تشدید نظارتهای بهداشتی و کنترل وضعیت نانوایی ها سطح شهر در ساعات غیراداری و شبانگاهی
با توجه به لزوم انجام نظارتهای بهداشتی و بررسی وضعیت رعایت موازین بهداشتی در نانواییها در ساعات غیراداری، کارشناسان این شبکه اقدام به انجام بازرسی و کنترل وضعیت این مراکز در ساعات عصر و شبانگاهی نمودند. در این بازرسیها ضمن کنترل وضعیت رعایت موازین بهداشتی از جمله بهداشت فردی کارکنان، بهداشت ابزار و وسایل کار و بهداشت ساختمان، موادغذایی مصرفی از جمله آرد، نمک، سبوس، کنجد مورد بررسی قرار گرفت. ضمن اینکه موضوع ممنوعیت استفاده از افزودنیهای غیرمجاز مانند جوش شیرین و بلانکیت (جوهرقند) در نانواییها با جدیت توسط کارشناسان کنترل شد. در همین راستا ضمن ارائه آموزشهای لازم به متصدیان و کارکنان مراکز، اخطاریههای بهداشتی جهت واحدهای صنفی دارای نواقص بهداشتی صادر گردید. سنجش میزان نمک مصرفی، phخمیر نان و سنجش وجود جوش شیرین در نانهای سنتی از دیگر اقدامات صورت پذیرفته در این بازرسیها بود.