برگزاری جلسه آموزشی جهت متصدیان و کارکنان صنف قنادان
برگزاری جلسه آموزشی جهت متصدیان و کارکنان صنف قنادان ویژه برنامه سلامت نوروزی و ماه رمضان 1403
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس، با توجه به قرار داشتن در ایام پایانی سال و پیش رو بودن نوروز ۱۴۰۳ و تقارن ایام ماه مبارک رمضان با این مناسبت و افزایش فعالیتهای واحدهای صنفی مرتبط از جمله مراکز تهیه و عرضه موادغذایی پر مصرف در این ایام شامل مراکز تهیه و عرضه شیرینی جات و آجیل و خشکبار، اغذیه و پیتزافروشی ها و ضرورت حساس سازی و اطلاع رسانی در خصوص تشدید رعایت کلیه موازین و الزامات بهداشتی، کارشناسان واحدهای بهداشت محیط و بهبود تغذیه این شبکه از طریق هماهنگی های صورت پذیرفته با اتحادیه مرتبط، اقدام به برگزاری جلسه آموزشی در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ با حضور متصدیان و کارکنان صنوف قنادان در محل سالن جلسات اتاق اصناف شهرستان قدس نمودند.
در این جلسه آموزشی، ضمن ارائه نکات و مسائل بهداشتی مرتبط با بهداشت فردی، بهداشت ابزار و وسایل کار و بهداشت ساختمان توسط کارشناس بهداشت محیط بر لزوم رعایت مسائل بهداشتی مرتبط با بهداشت موادغذایی تاکید گردید. همچنین نکات مرتبط با اصول شش گانه حفظ سلامتی توسط کارشناس تغذیه ارائه شد. در انتهای جلسه ضمن پاسخگویی به سوالات مطرح شده، پمفلتهای آموزشی مرتبط با مسائل بهداشتی از جمله پمفلت مضرات استعمال دخانیات جهت متصدیان توزیع گردید.