دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • فرآیندهای گردش کار
  • آیین نامه ها و دستورالعمل ها
  • رسانه های آموزشی
  • مراکز ارائه دهنده خدمات
  • تماس با ما
  • درباره ما


واحد گسترش
واحد سلامت جمعیت و خانواده
واحد مبارزه با بیماریها
واحد بهداشت حرفه ای
واحد بهداشت محیط
واحد دهان و دندان
واحد دارویی
واحد نظارت بر امور دارو

واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس
واحد آموزش و ارتقاء سلامت
واحد نظارت بر درمان
واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی
واحد شکایات



  • غرفه شبکه بهداشت قدس در دهکده سلامت
  • غرفه شبکه بهداشت قدس در دهکده سلامت
  • برپایی غرفه شبکه بهداشت قدس در دهکده سلامت
  • برپایی غرفه شبکه بهداشت قدس در دهکده سلامت
  • برپایی غرفه شبکه بهداشت قدس در دهکده سلامت
  • برپایی غرفه شبکه بهداشت قدس در دهکده سلامت
  • غرفه شبکه بهداشت قدس در دهکده سلامت
  • غرفه شبکه بهداشت قدس در دهکده سلامت
  • غرفه شبکه بهداشت قدس در دهکده سلامت
  • افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی هفت جوی
  • افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی هفت جوی
  • برگزاری جلسه شورای سرپرستی
  • بازدید سرزده دکتر میرشریفی از مراکز
  • جلسه کارگروه امنیت و سلامت غذایی


 
 

 

نظارت بر موادغذایی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 
واحد نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی
سرپرست : خانم جان محمدی
شرح وظایف واحد :
1-     نظارت بر ایمنی، سلامت و کیفیت مواد خوراکی و آشامیدنی در کارخانجات و کارگاه های تولیدی، فراوری، بسته بندی و سرد خانه های نگهداری که مشمول اخذ پروانه های بهداشتی می باشند و انجام نمونه برداری از محصولات و ارسال به آزمایشگاه های معاونت و یا آزمایشگاه های طرف قرارداد
2-     جمع آوری و طبقه بندی و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص میزان فعالیت کارخانجات مواذ غذای و آرایشی و بهداشتی
3-     رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه محصولات  مواد غذایی و آشامیدنی
4-     کنترل و نظارت بر ساخت محصولات تولیدی از نظر فرمول ترکیب، بهداشتی بودن و حذف مواد اولیه غیر مجاز
5-     انجام نمونه برداری از محموله های وارداتی ( جهت ترخیص کالا)
6-     نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
7-     رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی در کمیسیون ماده 11 تعزیرات حکومتی و دادسرا ی عمومی و انقلاب شهرستان
8-     بررسی نتایج آزمایشگاهی مواد غذایی به منظور دستیابی به مشکلات خطوط تولید
9-     تحقیق و بررسی علل بروز مشکلات مسمومیت های غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و ارسال به آزمایشگاه
10-انجام بازرسی های ادواری از کارخانجات فرآورده های غذایی و آشامیدنی به منظور بررسی وضعیت کارخانه، انبار ، سردخانه ها و حصول اطمینان از برقرای شرایط GMP و HACCP   در کارخانجات مذکور
11-بازدید و نمونه برداری از تولیدات کارخانجات مواد غذایی آرایشی و بهداشتی جهت تمدید و صدور پروانه ساخت
12-شرکت در سمینار ها و دوره های آموزشی فرآورده های مواد غذایی و آشامیدنی

دفعات مشاهده: 1399 بار   |   دفعات چاپ: 117 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر