دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE AWT IMAGE

  • ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر گرامی باد
  • آغاز دهه کرامت گرامی باد
  • خوش آمدگویی

نظارت بر موادغذایی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 
واحد نظارت بر مواد غذايي آرايشي و بهداشتي
کارشناسان: آقای حضوری ، خانم عباسی راد
 
شرح وظايف واحد :
1-     نظارت بر ايمني، سلامت و كيفيت مواد خوراكي و آشاميدني در كارخانجات و كارگاه هاي توليدي، فراوري، بسته بندي و سرد خانه هاي نگهداري كه مشمول اخذ پروانه هاي بهداشتي مي باشند و انجام نمونه برداري از محصولات و ارسال به آزمايشگاه هاي معاونت و يا آزمايشگاه هاي طرف قرارداد
2-     جمع آوري و طبقه بندي و تحليل اطلاعات دريافتي در خصوص ميزان فعاليت كارخانجات مواذ غذاي و آرايشي و بهداشتي
3-     رسيدگي به شكايات مردمي در زمينه محصولات  مواد غذايي و آشاميدني
4-     كنترل و نظارت بر ساخت محصولات توليدي از نظر فرمول تركيب، بهداشتي بودن و حذف مواد اوليه غير مجاز
5-     انجام نمونه برداري از محموله هاي وارداتي ( جهت ترخيص كالا)
6-     نظارت بر اجراي ماده 11 قانون مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي
7-     رسيدگي به تخلفات مواد غذايي و بهداشتي در كميسيون ماده 11 تعزيرات حكومتي و دادسرا ي عمومي و انقلاب شهرستان
8-     بررسي نتايج آزمايشگاهي مواد غذايي به منظور دستيابي به مشكلات خطوط توليد
9-     تحقيق و بررسي علل بروز مشكلات مسموميت هاي غذايي و نمونه برداري از مواد غذايي مشكوك و ارسال به آزمايشگاه
10-انجام بازرسي هاي ادواري از كارخانجات فرآورده هاي غذايي و آشاميدني به منظور بررسي وضعيت كارخانه، انبار ، سردخانه ها و حصول اطمينان از برقراي شرايط GMP و HACCP   در كارخانجات مذكور
11-بازديد و نمونه برداري از توليدات كارخانجات مواد غذايي آرايشي و بهداشتي جهت تمديد و صدور پروانه ساخت
12-شركت در سمينار ها و دوره هاي آموزشي فرآورده هاي مواد غذايي و آشاميدني

دفعات مشاهده: 53 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر