• راه اندازی اتوبوس ایدز

****

برگزاری مراسم زنگ هفته سلامت در شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲ |

مراسم بزرگداشت هفته سلامت  روز دوشنبه مورخ  98/2/2  در مدرسه دخترانه هدی  شهرقدس با هماهنگی انجام شده توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس و همکاری اداره آموزش و پرورش و با حضور  دکتر میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس و آقای محمدی  مدیر آموزش و پرورش و حاج آقا مرادی  رییس اداره تبلیغات اسلامی  و  جمعی از پرسنل شبکه بهداشت و درمان، ادارات و نهادهای شهرستان برگزار شد.
 در این مراسم دکتر میرشریفی  با هدف حساس سازی دانش آموزان در خصوص سلامت به موضوع شعار هفته سلامت "مراقبتهای اولیه راهی بسوی پوشش همگانی سلامت " اشاره  و بیان کرد با تغییرات ساده ای در شیوه زندگی مانند استفاده از رژیم غذایی سالم، حفظ وزن طبیعی بدن، داشتن فعالیت بدنی منظم و ... می توان زندگی سالمی داشت.
همچنین مسابقه ای با موضوع شعار هفته سلامت بین دانش آموزان برگزار شد و به قید قرعه جوایزی از طرف شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس به دانش‌آموزان برگزیده اهدا شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 110 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر