• راه اندازی اتوبوس ایدز
  • اجرای طرح ملی کنترل فشارخون

اطلاع رسانی

****

بازدید دکتر سیدحسین میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس از سطح شهرستان در اولین روز سال 1398

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲ |
دکتر سیدحسین میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در اولین روز سال 1398 ضمن حضور در پایگاه اورژانس 115 و پایگاه ستاد تسهیلات خدمات سفرهای نوروزی شهرستان به کلیه همکاران سال نو را تبریک و از خداوند منان برای ایشان و خانواده های محترمشان سلامتی و توفیق روزافزون خواستار شدند.
مدیر شبکه همچنین از مرکز شبانه روزی خدمات جامع سلامت نیمه شعبان، کشیک آزمایشگاه تشخیص طبی شهرستان، مرکز پیشگیری و مبارزه با هاری شهرستان، زنجیره سرد تامین واکسن و ... بازدید و موارد لازم را در راستای هرچه بهتر شدن ارائه خدمات به هموطنان و مسافرین محترم نوروزی، به مدیر کشیک شبکه بیان نمودند.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 262 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر