• بازدید فرماندار محترم، امام جمعه معزز و دکترمیرشریفی از بیمارستان 160 تختخوابی
  • بازدید فرماندار، امام جمعه و دکتر از بیمارستان

برپایی غرفه سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در دانشگاه آزاد اسلامی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱ |

غرفه سلامت  شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس روز  چهارشنبه 28 آذر 97  در دانشگاه  آزاد  برگزار شد.
شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس و به منظور ارائه بسته خدمتی جوانان در روز اول به بیش از 80  از مراجعین  بسته خدمتی مصوب شامل : معاینات غربالگری ،تن سنجی،اندازه گیری فشار خون، اندازه گیری قند خون، مشاوره تغذیه ، مشاوره روان و ... ارائه و تمام اطلاعات در سامانه یکپارچه بهداشتی (سیب) ثبت شد . توزیع رسانه های آموزشی شامل لوح فشرده حاوی مباحث ازدواج سالم ،کتاب پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی و نیز قرص ویتامین D3 از دیگر خدمات ارائه شده بود .دکتر میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس ضمن ابراز خرسندی و ارزیابی مثبت اینگونه برنامه ها در سطح شهرستان ، هدف از انجام این برنامه ی غربالگری را ، بررسی و بیماریابی فعال بویژه در بحث بیماریهای غیرواگیر دانست و بیان کرد که ارائه خدمات مذکور تا پایان سال تحصیلی ادامه خواهد یافت . این غرفه  با  استقبال خوب دانشجویان ، کارکنان و اعضاء محترم هیئت علمی دانشگاه مواجه شد.

دفعات مشاهده: 65 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر