• بازدید فرماندار محترم، امام جمعه معزز و دکترمیرشریفی از بیمارستان 160 تختخوابی
  • بازدید فرماندار، امام جمعه و دکتر از بیمارستان

​برگزاری جلسه آموزشی استفاده از وسایل حفاظت فردی و رفتار در حین بحرانهای آزمایشگاه در شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۴ |

این جلسه با حضور جمعی از پرسنل آزمایشگاههای خصوصی ودولتی تحت پوشش شبکه مورخ 13 آذر 97 در شبکه بهداشت ودرمان قدس برگزار شد.
مسئول امور آزمایشگاههای شبکه هدف از برگزاری این جلسه را (پیشگیری از عفونت ضمن محافظت کارکنان و پیشگیری از ابتلای آنان مانع انتقال عفونت به سایر بیماران و افراد می گردد.) را بیان کرد. در ادامه توضیحاتی در مورد انواع وسایل حفاظت فردی و افراد ملزم به استفاده از وسایل حفاظت فردی و همچنین روش استفاده صحیح از این وسایل وآمادگی در حین بحرانها داده شد.. درپایان حضار در جلسه پرسش و پاسخ کارگاه مذکور شرکت کردند.

دفعات مشاهده: 42 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر