اجرای برنامه خطرسنجی بیماری های قلبی عروقی جهت پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۸ |

با عنایت به فرا رسیدن روز جهانی سلامت قلب با شعارهم پیمان برای سلامت قلب ، واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها با همراهی واحد سلامت جمعیت و خانواده و واحد امور آزمایشگاههای این شبکه اقدام به اجرای برنامه خطرسنجی ده ساله قلبی عروقی جهت پرسنل ستاد شبکه بهداشت و درمان نمود. در این برنامه که در روز پنجشنبه مورخ 97/7/5اجرا شد، ضمن پرسشگری سلامت جسمی و روانی  و بررسی الگوی تغذیه توسط کارشناسان بیماریها، سلامت روان و تغذیه، نمایه توده بدنی پرسنل اندازه گیری گردید و نمونه گیری خون جهت آزمایشات قند و چربی و .. انجام شد. نتایج این خطرسنجی پس از دریافت جواب آزمایشات و بررسی پرسشنامه ها به اطلاع افراد شرکت کننده خواهد رسید و در سامانه یکپارچه بهداشت ثبت خواهد شد. همچنین موارد نیازمند پیگیری به سطح بالاتر ارجاع می گردند.

دفعات مشاهده: 21 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر