• برپایی غرفه شبکه بهداشت قدس در دهکده سلامت

برگزاری غرفه به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت در محل مصلی نماز جمعه شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۰ |

شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قدس در تاریخ 7/2/97 همزمان با بزرگداشت هفته ملی سلامت اقدام به برپایی دو غرفه اطلاع رسانی و ارائه خدمت در محل مصلی نماز جمعه شهرستان نمود.در این برنامه ضمن اندازه گیری فشارخون و قند خون بالغ بر 700 نفر ،تعدادی پمفلت آموزشی درخصوص بیماری های واگیر و غیرواگیر با موضوعات مختلف از جمله سل ، دیابت، تب کریمه کنگو، ایدز، وبا و ... ، بروشور آشنایی با خدمات نوین سلامت و معرفی مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های بهداشتی سطح شهرستان در بین نمازگزاران محترم و عموم مردم شریف شهرستان توزیع گردید. آقای دکتر میر شریفی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قدس ضمن گرامیداشت هفته سلامت و با تاکید بر اجرایی نمودن شعار این هفته با عنوان ((پوشش همگانی سلامت، برای همه ، درهمه جا)) اجرای برنامه فوق را یکی از راههای ارتقاء  آگاهی مردم و افزایش سطح دسترسی آسانتر آنان به خدمات بهداشتی و غربالگری بیماری ها عنوان نمودند.

دفعات مشاهده: 151 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر