برپایی اتوبوس سلامت به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت در سطح شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۰ |

به مناسبت گرامیداشت هفته ملی سلامت ،  شبکه بهداشت و درمان شهرستان  قدس در تاریخ 5/2/97 اقدام به راه اندازی اتوبوس در این شهرستان نمود. در این اتوبوس که در مناطقی از جمله میدان امام حسین(ع)، میدان ولیعصر، میدان قدس، دانشگاه آزاد اسلامی و مناطق روستایی زرنان و شهرک دانش توقف داشت ،به 200 نفر از عموم مردم خدمات بهداشتی از جمله اندازه گیری رایگان فشارخون و قند خون، آموزش وغربالگری بیماری های واگیری مانند سل، التور و .. ارائه شد. لازم به ذکر است مراجعین اتوبوس عمدتاً از گروه مردان جوان و میانسال بودند که به کلیه مراجعین در خصوص خدمات  نوین سلامت اطلاع رسانی شد و جهت تکمیل پرونده به مراکز تحت پوشش معرفی گردیدند. در این برنامه یک روزه، حدود 1000 عدد پمفلت آموزشی مرتبط با بیماری های واگیر، غیرواگیر و خدمات نوین سلامت در بین عموم مردم توزیع شد و رضایت مراجعین اتوبوس از دریافت خدمات، بسیار قابل توجه بود. جناب آقای دکتر میرشریفی ضمن گرامیداشت هفته سلامت، هدف از اجرای برنامه فوق را افزایش آگاهی مردم در خصوص  بیماری های شایع و لزوم مراجعه به سیستم بهداشتی به منظور غربالگری بهنگام بیماری ها دانسته و بیان داشتند با اجرای اینگونه برنامه ها نسبت به انجام غربالگری و شناسایی بیماران نیز اقدام می گردد.

دفعات مشاهده: 174 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر