جلسه هم اندیشی درحوزه سلامت در محل دفتر دکتر سیدحسین میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲ |

جلسه هم اندیشی در حوزه سلامت روز شنبه مورخ 1/2/97 همزمان با آغاز هفته ملی سلامت در دفتر مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس و با حضور جناب آقای دکتر فاطمی نظر نماینده و مشاور محترم فرماندار شهرستان در حوزه سلامت، سرکار خانم دکتر ریاضی و هیئت همراه برگزار گردید.
دکتر سیدحسین میرشریفی در این جلسه در خصوص تبیین وضعیت فعلی حوزه سلامت، نقاط قوت و نیازهای اساسی این حوزه در سطح شهرستان و ... مطالبی را بیان نمودند.
مدیر شبکه به همراه مشاور محترم فرماندار و سایر مدعوین محترم از پروژه احداث بیمارستان 160 تختخوابی شهرستان قدس بازدید نموده و ضمن در جریان قرار گرفتن از روند اجرایی و چگونگی احداث پروژه بیمارستان مذکور از میزان پیشرفت فیزیکی آن مطلع گردیدند.
همچنین در ادامه حضار محترم از محل اورژانس 115 شهرستان قدس بازدید بعمل آورده که در این بازدید مشکلات و نیازهای اورژانس شهرستان نیز مطرح گردید.

دفعات مشاهده: 214 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر