نواختن زنگ هفته سلامت در مدرسه دخترانه معصومیه در شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲ |

مراسم بزرگداشت هفته سلامت با نواختن زنگ سلامت روز شنبه مورخ 1/2/97 در مدرسه دخترانه معصومیه شهرقدس با برنامه‌ریزی و هماهنگی های انجام شده توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس و همکاری اداره آموزش و پرورش و با حضور جمعی از مدیران و پرسنل شبکه بهداشت و درمان، ادارات و نهادهای شهرستان برگزار گردید. در این مراسم معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس با هدف حساس سازی دانش آموزان در خصوص سلامت به موضوع شعار هفته سلامت "پوشش همگانی سلامت: برای همه، در همه جا " اشاره نموده و بیان کردند با تغییرات ساده ای در شیوه زندگی مانند استفاده از رژیم غذایی سالم، حفظ وزن طبیعی بدن، داشتن فعالیت بدنی منظم و ... می توان زندگی سالمی داشت.
در پایان نیز مسابقه ای با موضوع شعار هفته ملی سلامت بین دانش آموزان برگزار شد و به قید قرعه جوایزی از طرف شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس به دانش‌آموزان برگزیده اهدا گردید.

دفعات مشاهده: 731 بار   |   دفعات چاپ: 70 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر