​برگزاری جلسه آموزشی و توجیهی دستورالعمل نسخه 18 برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۳ |

جلسه آموزش دستورالعمل نسخه 18برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی روز سه شنبه مورخ 21/1/97 توسط واحد توسعه شبکه و ارتقاء سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس برگزار گردید.
هدف از برگزاری این کارگاه که با حضور معاون شبکه، سرپرستان واحدهای فنی ستادی، پرسنل تیم سلامت شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی تابعه برگزار شد، آشنایی با دستورالعمل نسخه 18مشتمل بر کلیات برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی، خدمات مورد تعهد سطح یک پاراکلینیک و دندانپزشکی و تامین اقلام دارویی مورد نیاز پزشک خانواده و هماهنگی جهت کاهش کسورات ناشی از عملکرد پرسنل و ... می باشد.

دفعات مشاهده: 483 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر