• برپایی غرفه شبکه بهداشت قدس در دهکده سلامت
  • جلسه کارگروه امنیت و سلامت غذایی

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی هفت جوی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ |

روز شنبه مورخ 21/11/96 مصادف با ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و با حضور دکتر امامی امین معاون محترم استاندار تهران، مهندس محمدی فرماندار محترم شهرستان قدس، دکتر میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس، آقای قلندری بخشدار محترم مرکزی و برخی از مسئولین و روسای ادارات تابعه شهرستان، ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی هفت جوی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
دکتر میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در مراسم افتتاح این طرح عمرانی ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت فرا رسیدن ایام الله مبارک دهه فجر و پیروزی با شکوه انقلاب اسلامی و خوش آمد گویی به حضار، اظهار نمودند : با مساعدت مسئولین دانشگاهی و شهرستانی و تلاش شبانه روزی همکاران اینجانب احداث این طرح در طی تقریبا 9 ماه با زیر بنایی به متراژ 230 مترمربع در دو طبقه و اعتباری بالغ بر 5 میلیارد ریال در فضایی مناسب احداث، تجهیز و آماده خدمت رسانی به مردم فهیم روستای هفت جوی گردیده است .
دکتر میرشریفی ضمن معرفی واحدهای ارائه دهنده خدمات بهداشتی درمانی اعم از واحدهای پزشکی، دندانپزشکی، بهداشت محیط /حرفه‌ای، مشاوره تغذیه/مشاوره روان شناسی، تزریقات و پانسمان، مامایی، داروخانه و... اظهار امیدواری کردند که با افتتاح این مرکز و سایر پروژه های دیگر که همزمان در شرف راه اندازی است، ضمن ارتقاء سطح سلامت مردم شریف شهرستان قدس و ایجاد دسترسی آسانتر و مطلوب‌تر به خدمات بهداشتی درمانی، همشهریان گرامی از خیر و برکات طرح تحول نظام سلامت بیش از پیش بهره‌مند گردند.
در ادامه دکتر امامی امین از  تلاش و اقدامات صورت گرفته توسط دکتر سیدحسین میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس و همکاران ایشان در راستای پیگیری امور مربوطه تقدیر و تشکر نمودند.
شایان ذکر است همزمان با مراسم افتتاح این پروژه، پایگاه سلامت امام حسن مجتبی(ع) کوی فرزان و مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس نیز آماده و قابل بهره برداری خواهد بود.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 329 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر