• اتوبوس ایدز

• نماز اول وقت
  • غربالگری  کم کاری تیرویید
  • فراخوان جشنواره فرهنگی

برگزاری مراسم اهداء جوایز به نفرات برتر مسابقات فرهنگی و ورزشی هفته بزرگداشت بسیج

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۲ |

مراسم اهداء جوایز به نفرات برتر مسابقات فرهنگی و ورزشی هفته گرامیداشت بسیج در روز پنج شنبه مورخ 9/9/96 در دفتر مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس برگزار گردید. در این برنامه به نفرات برتر مسابقات فرهنگی و ورزشی برگزار شده در هفته بسیج از جمله دو مسابقه کتابخوانی زندگی به سبک روح ا... و اطلاعات قرآنی و مسابقات ورزشی دارت و فوتسال ویژه خواهران و برادران، هدایایی به رسم یادبود اهداء گردید.آقای دکتر میر شریفی مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی بسیج را مظهر از خود گذشتگی و مایه سربلندی و فخر کشور دانسته و از زحمات کلیه اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی برای اجرای برنامه های متنوع فرهنگی، مذهبی، انقلابی و... که موجب افزایش بصیرت در قشر جامعه پزشکی می گردد، تشکر و قدردانی نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 42 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر