AWT IMAGE AWT IMAGE

• خوش آمدگویی

تشدید نظارتهای بهداشتی از عید قربان تا عید غدیر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۳ |

هر ساله با نزدیک شدن به عید قربان و به منظور حفظ سلامت شهروندان و پیشگیری از بیماریهای منتقله از طریق دام آلوده و همچنین مواد غذایی آلوده ، برنامه ریزی و اقدامات لازم در خصوص تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه محل های عرضه دام، قنادی ها، شیرینی فروشی ها، رستوران ها انجام می گیرد.
    امسال نیز کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در قالب 5  تیم بازرسی ( در ایام تعطیل و غیر تعطیل) کار نظارت بر مراکز و اماکن حساس به ویژه قنادی ها، شیرینی فروشی ها، رستوران ها و ...، تشدید کلرسنجی و نمونه برداری میکروبی آب، نمونه برداری از موادغذایی را به صورت ویژه پیگیری نموده که این تشدید نظارتها تا پایان عید سعید غدیر خم ادامه خواهد داشت.
   از دیگر اقدامات صورت پذیرفته به مناسبت این ایام انجام بازرسی های مشترک همراه با نمایندگان فرمانداری، دامپزشکی و صنعت، معدن و تجارت از جایگاههای عرضه دام بوده ، همچنین آموزش عمومی و تهیه و توزیع پمفلتهای آموزشی مرتبط با هشدارهای بهداشتی در خصوص بیماریهای مشترک انسان و دام از دیگر فعالیتهای صورت پذیرفته در ایام می باشد.
    آقای دکتر میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس ضمن تبریک اعیاد غدیر و قربان غدیر خم، از زحمات تلاش و پیگیریهای کارشناسان بهداشت محیط شبکه در راستای انجام وظایف ذاتی و ارتقاء سطح بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تقدیرو تشکر نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 45 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر